Ukratko o nama i našem radu

Puni entuzijazma i ideja, 2018 godine radio emituje program i danas taj isti entuzijazam, pretvaramo u rad i zadovoljstvo. Program emitujemo 24 sata dnevno, 365 dana u godini, ono u šta najviše verujemo, pokušavamo da prenesemo i drugima, našim slušaocima.

Neko je napisao: Gde prestaje govor, počinje muzika.

Ukoliko ste ljubitelj dobre muzike onda će talasi našeg radija zadovoljiti Vaša čula isključivo kvalitetom programa. Naš radio je veoma prepoznatljiv upravo po tome jer pažljivo sluša svoje slušaoce. Uživajte uz nas!!!

Muzika koja počinje na našem radiju iz dana u dan sigurno vredi i zato je Blondi radio, radio za one koji znaju i razumeju.Još jedan ogroman razlog zašto je najbolji – nema reklama. Ovo je izuzetna rijetkost među online radio stanicama i jedna je od najdosadnijih stvari na tradicionalnom radiju.

Zato neka Vaš radio bude upaljen non stop, a jačina uvek neka bude podešena na maksimum. U našem društvu nije nikad dosadno. Vreme koje potrošite na slušanje radija i druženje na našem chatu je dobro potrošeno vreme.

>Ne verujete? Proverite!<

Pravila Radijskog Bloondi Chata

Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne,
preteće, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrozavati tuđu privatnost!
Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbaceni) molimo vas da nam se javite mi ćemo nastojati da vam pomognemo.

 • Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve (pise se Srprsko-Hrvatskim jezikom)
 • Zabranjeno je korišcenje vulgarnih reci, provociranje i vređanje!
 • Preporučljivo je korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje)
 • Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
 • Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a !
 • Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, tu je opcija "Ignoriši"!
 • Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domaćin!
 • Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, bice najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
 • Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimerno i nije u duhu Chata!

Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje i uživanje uz našu muziku.

Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da poštuju vas!

Chat Radija Blondi

Dopisivanje i druženje za sve! Za sve slušaoce, članove i posetioce našeg radija omogućen je javni chat, na kome se svi mogu dopisivati i na taj način svi mogu istovremeno komunicirati.

Ideja CHATA jeste da omogući Internet korisnicima razmjenu mišljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji njegovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji će omogućiti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadržaja.

Virtuelni chat mogu koristiti svi ljudi i slušatelji i prijatelji našeg radija. Pre svega molili bismo vas da procitate PRAVILA CHATA. bez poznavanja chata možete dobiti kick ili bana bez prethodnog upozorenja, u zavisnosti od greške koju ste napravili.

Kako se registrovati na chat !!!

 • UNESITE IME KOJE ĆETE KORISTITI NA CHATU,
 • UNESITE LOZINKU,
 • UNESITE VAŠ E-MAIL,
 • I KLIKNITE NA REGISTER

Kontaktirajte nas za sugestije i pitanja